Agnello Loafers - de skønneste loafers i dansk design

"Agnello loafers er født ud af vores lyst til at skabe sko, hvor mange af tidens positive strømninger er medtænkt i design og prodution af skoen. For med Agnello loafers går konstruktion, design, komfort, æstetik, kvalitetsmaterialer og fokus på gode principper og bevidste valg op i en højere enhed. 
Agnello loafers er håndsyet i de bedste materialer, hvilket skaber den blødeste sko, hvor alle fødder befinder sig i det optimale miljø. Agnello laves med enten læder linning eller full lammepels" 

Se vores udvalg af Agnello Loafers lige her.

Hvis du vælge en model med lammepels får du en sko der er åndbar, antibakteriel og selvrensende. dvs det optimale miljø med såvel bare fødder som med nylonstrømper. Agnello loafers laves kontinuerligt i nye flashy såvel som klassiske designs. Dvs du kan få en Agnello til alle temperamenter og alle lejligheder.
Agnello er samtidig konstrueret med en slidstærk 3 mm kraftig sål, hvilke giver slidstyrke såvel som beskyttelse i forhold til stød og betyder, at skoen er nem at holde pæn i virkelig lang tid. Agnello er altså langtidsholdbar i såvel design som kvalitet. Skoen er tilmed - kva lammepelsen - anvendelig hele året - på såvel vinterdage som en kold sommeraften. Vi kan allerbedste beskrive Agnello som en drøm for dine fødder og din samvittighed. Et optimalt valg, hvis du gerne vil gøre bevidste valg.
Agnello loafer er lave i det blødeste læder, og kan bedst sammenlignes med en handske eller et par læderbukser. Det betyder, at du der ligger mellem 2 størrelser med fordel kan vælge den mindste, idet skoen vil give sig og forme sig efter din fod. Fortvivl ikke hvis den sidder til - den vil med garanti forme sig perfekt. 

Ældre opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort