Hvordan ved man om sneakers passer?

for lammefoer skind sko sneakers sølv

Det er vigtigt at man føler, at fodtøjet passer så det er behageligt at gå rundt i hele dagen. Derfor besvarer vi nu spørgsmålet: Hvordan ved man om gummiskoene er rigtige i størrelsen? 

Svar: Der skal være plads til foden i dine sneakers, men husk at hvis de er i skind (som vores er) så giver de sig også ved brug. Hvis der er snørrebånd, så kan de altid reguleres i størrelsen, så det kan næsten ikke gå galt. Det vigtigste er, at du ikke går på i spidsen, og tåen ikke rammer. Tåen må gerne være tæt på spidsen, men ikke ramme. Her giver skoen sig nemlig ikke.  

Vi forhandler også sneakers i vores eget mærke &BlackClassics, med lækkert ægte lammefoer i. I dette tilfælde, må skoene gerne være lidt tætsiddende, da foeret ligger sig ned, når man går med skoene. Lammefoer er også åndbart og antibakterielt - det perfekte match hvis du ønsker, at gå uden strømper i skoene.

Hvis du er i tvivl om størrelsen, når du køber online, så tøv ikke med at henvend dig til web butikken - hos os har vi en chat, så skriv gerne til os, eller ring på +45 2630 1053. 


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort