Blog — cardigan

Sådan styler man Sibin Linnebjerg striktrøjer...

bluser cardigan sibin linnebjerg strik

Sådan styler man Sibin Linnebjerg striktrøjer...

Hvordan styler man Sibin Linnebjerg striktrøjer, bluser og cardigans? Her er et eksempel på hvordan vi har stylet Sibin Linnebjergs Nala striktrøje. Stylet med et par løse bukser og et par langskaftede støvler. Vi elsker at sammensætte forskellige sæt, både i vores butik i Lyngby, og her på webshoppen. Hvis du har spørgsmål til os angående dette, så ring endelig på +45 2630 1053.

Læs mere →


Sibin Linnebjerg i nærheden af Vejle

black classics cardigan dell model sibin linnebjerg

Sibin Linnebjerg i nærheden af Vejle

Hos &BlackClassics finder du et af Danmarks største udvalg af Sibin Linnebjergs skønne modeller, strik og cardigans. Så fortvivl ikke - uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland kan du shoppe hos os, og indenfor få dage stå med lige den model du ønsker dig i hænderne.

Læs mere →


Strik i god kvalitet?

cardigan columbus sibin linnebjerg

Strik i god kvalitet?

Er du også i tvivl om hvordan du ved at en strik eller cardigan er i god kvalitet? Så kan vi hjælpe dig. Hos Black Classics definerer vi god kvalitet som stor slidstyrke, lang holdbarhed og en overflade der ikke nuldrer eller peeler. Og til det må vi bare sige at Sibin Linnebjerg er den mest fantastiske kvalitet vi har oplevet til dato.

Læs mere →


Hvordan er Sibin Linnebjergs model Amalfi i størrelsen?

amalfi cardigan mary sibin linnebjerg

Hvordan er Sibin Linnebjergs model Amalfi i størrelsen?

Amalfi er en af de mere rummelige modeller som Sibin Linnebjerg laver. De fleste vælger at købe Amalfi en størrelse mindre end eksempelvis modellen Mary som også er en lang cardigan, og dermed en størrelse mindre end de normalt bruger i andet tøj. Amalfi er både god til efterår og vinter, under en jakke eller frakke, men den er også god som alternativ til en jakke når det er forår og sene sommeraftner. Vi har selvfølgelig også fri fragt på modellen Amalfi, og du kan se de forskellige farver her: https://blackclassics.dk/search?q=amalfi Og vores Sibin Linnebjerg størrelsesguide her: https://blackclassics.dk/pages/sibin-linnebjerg-storrelsesguide

Læs mere →


Sibin Linnebjerg Fri Fragt

cardigan dell maine mary sibin linnebjerg

Sibin Linnebjerg Fri Fragt

Om du i Nordsjælland eller Midtjylland er lige meget, for vi leverer Sibin Linnebjerg til hele Danmark, og vi giver altid fri fragt. Vi har forhandlet Sibin Linnebjerg i 10 år, og ved hvordan modellerne skal sidde, skal vaskes og behandles. Lad os endelig vide, hvis du har nogle spørgsmål til produkterne. Vi har lavet en størrelsesguide, så det bliver nemmere for dig at navigere i modellernes størrelser og pasform: https://blackclassics.dk/pages/sibin-linnebjerg-storrelsesguide

Læs mere →