Blog — strik

Sådan styler man Sibin Linnebjerg striktrøjer...

bluser cardigan sibin linnebjerg strik

Sådan styler man Sibin Linnebjerg striktrøjer...

Hvordan styler man Sibin Linnebjerg striktrøjer, bluser og cardigans? Her er et eksempel på hvordan vi har stylet Sibin Linnebjergs Nala striktrøje. Stylet med et par løse bukser og et par langskaftede støvler. Vi elsker at sammensætte forskellige sæt, både i vores butik i Lyngby, og her på webshoppen. Hvis du har spørgsmål til os angående dette, så ring endelig på +45 2630 1053.

Læs mere →


Sibin Linnebjerg i Midtjylland

fri fragt mary mary short sibin linnebjerg strik

Sibin Linnebjerg i Midtjylland

Vi får mange spørgsmål op, "Hvor kan man få Sibin Linnebjerg i Midtjylland?" vi tilbyder at du kan få dine produkter direkte hjem på adressen, ganske gratis. Hvis du er i tvivl om størrelsen, eller skal bruge andet vejledning, så har vi en størrelsesguide her: https://blackclassics.dk/pages/sibin-linnebjerg-storrelsesguide, og du kan altid ringe til os på +45 2630 1053. Vi sender din pakke indenfor 24 timer fra din bestilling, på alle hverdage!  

Læs mere →


Strik i gode naturmaterialer

amalfi bluse cardigan sibin linnebjerg strik uld

Strik i gode naturmaterialer

Hvis du går efter strik i en virkelig god kvalitet bør du kigge på Sibin Linnebjerg. Alt strik er med minimum 50% fantastisk lækker merino uld, og har alle de skønne egenskaber en god kvalitet uld indeholder. 

Læs mere →


Strik produceret i Europa

bluse cardigan sibin linnebjerg strik sweater

Strik produceret i Europa

Sibin Linnebjerg bliver produceret i Europa, og er et dansk mærke der blev etableret i 1997.

Læs mere →