&BlackClassics - Dansk skobrand og butik


&BlackClassics er et dansk skomærke og butik, beliggende i det skønne Kongens Lyngby, Lyngby Hovedgade 66. Vi forhandler sko fra eget mærke samt sko og tøj fra udvalgte mærker:

Michael Kors - Amerikansk sko- og tøjmærke, som vi forhandler både sko og tasker fra
KMB - Spansk skomærke fra 1980 med fokus på komfort, klassiske styles til en fornuftig pris
Elvio Zanon - Skønt skomærke som blander det finurlige univers, med klassiske og komfortable styles 
Sibin Linnebjerg - Dansk tøjmærke der laver skønt striktøj til den danske kvinde, der nyder komfort, men også vil se fin ud til hverdag og fest. Produceret i Europa, og langt størstedelen af deres tøj kan vaskes i vaskemaskinen. 
Fiveunits - Dansk mærke der laver bukser i fantastisk kvalitet og med en skøn pasform - både slim fit og loose fit
Mache - Dansk tøjmærke der laver flotte kjoler, nederdele og toppe i farverigt print 

Vi er stærkt motiveret af samspillet mellem lækker kvalitet, velvære, komfort og fashion. Med sko og tøj i god kvalitet, sætter vi bæredygtighed på dagsordnen. Sko og tøj, mener vi, skal holde til at blive brugt, vasket og benyttet til hverdag og til fest. 

Med dette in mente designer og sælger vi sko og støvler i et klassisk og enkelt design. Flere modeller er fuld-foret med lækkert lammeskinds-pels, så både funktionaliteten og anvendelsen er tilpasset det danske klima.

Kombinationen af design og lammepels betyder, at man kan anvende disse sko og støvler med bare fødder stort set hele året og ikke behøver gå på kompromis med udtryk eller komfort.

Lammepels er tilmed antibakterielt, selvrensende og varmeregulerende, hvilket skaber potentiale i forhold til både holdbarhed, anvendelse og især mulighed for at holde varme, tørre og behagelig fødder i skoene året rundt. 

Skulle du have nogle spørgsmål så skriv endelig til os i chatten (til venstre) eller ring +45 2630 1053.